• darkblurbg

Juli 2021

De Grote Hamersma heeft wederom prachtige scores gegeven aan diverse Algerijnse wijnen die wij importeren. Deze scores zijn samen met de bijbehorende proefnotities via deze link terug te lezen.


Mei 2021

In zijn column in de Volkskrant van 15 mei schrijft wijnjournalist Onno Kleyn over de Première de Baccari Rouge. Volgens Kleyn 'bepaald geen knijperig woestijnwijntje' en geeft een prachtige score voor prijs/kwaliteit van 8.5. Lees hier het hele artikel.


Maart 2021

Onze mooie rode Algerijnse wijnen Koutoubia en Saint-Augustin van het wijnhuis Société des Grands Crus de l'Ouest hebben mooie scores gekregen in De Grote Hamersma 2021.


Maart 2021

Onze Marokkaanse en Algerijnse wijnen kregen mooie proefnotities tijdens de digitale nationale wijncompetitie van de Wine Professional.


Maart 2021

La Grand' Halte is de eerste en exclusieve importeur van topwijnen van het Algerijnse wijnhuis Société des Grands Crus de l'Ouest. Dit wijnhuis is de grootste private wijnproducent in Algerije. Zij betrekt haar wijndruiven van zo'n 4000 wijnboeren uit vijf verschillende wijnregio's in Algerije. 


Februari 2021

In het veelgelezen Biojournaal is aandacht besteed aan 2500 jaar wijngeschiedenis in Marokko en het wijnhuis Domaine de Baccari en haar biologische topwijnen.


Februari 2021

La Grand' Halte is door de Netherlands African Business Council (NABC) in de spotlight gezet als voorbeeld van een bedrijf die succesvol zaken doet met ondernemers in Afrika. Voor La Grand' Halte een mooie erkenning voor haar relatie als Nederlandse importeur van mooie biologische wijnen van Domaine de Baccari uit Meknes (Marokko).


Januari 2021

In De Grote Hamersma 2021 hebben de biologische Baccari wijnen van La Grand' Halte prachtige scores gekregen. Zo kreeg de Première de Baccari Rouge 2016 een 9, de Domaine de Baccari Rouge 2015 een 9- en de Baccari Rosé 2019 een 8.5. Als Grand' Halte zijn wij trots op deze hoge scores voor de Baccari wijnen.