• darkblurbg

Voor het bestellen van de biologisch topwijnen van Domaine de Baccari, de unieke A.O.C. wijnen van La Ferme Rouge en de prachtige wijnen van Société des Grands Crus de l'Ouest kunt u gebruik maken van onderstaand bestelformulier. Na ontvangst van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om de bestelling verder af te handelen.

LET OP: Vanaf 1 juli 2021 zijn wij volgens de Alcoholwet (voorheen Drank- en Horecawet) verplicht om bij aflevering van onze wijnen te laten controleren op leeftijd 18+.

* verplicht veld

Voor verzending maken wij gebruik van Flespakket van PostNL

Verzending vindt plaats via Flespakket van PostNL


Recencies van consumenten over de Baccari wijnen:

 

Peter en Ineke over Baccari Rosé 2019: "We konden de fles niet dichtlaten. Super lekkere wijn. Een topper!"

 

Wilko over Domaine Baccari Rouge 2015 en Première Baccari Rouge 2016:"Ik heb uw wijn op, echt super."

 

Wil en Simon over de Première de Baccari Rouge 2016 en Domaine de Baccari Rouge 2015: "Dat smaakt naar meer."

 

Karen over Baccari Rosé 2019: "Afgelopen Kerstdagen. Al bijna een jaar door corona binnen de Nederlandse grenzen vertoefd toen ik een berichtje kreeg. Zin om met de feestdagen Marokkaanse rode wijn en rosé te proberen? Dat proefde naar buitenlands avontuur op eigen bodem, natuurlijk zei ik meteen ja! Met enige nieuwsgierige scepsis, wijn en Marokko, hoe dan, heb ik de prachtige Domaine de Baccari rosé geprobeerd en het was, om met mijn vaders woorden te spreken, ‘alsof er een engeltje op je tong piest’. De rijke en afwisselende smaken strelen je tong, diverse fruittonen komen voorbij en het was alsof ik weer even op het dakterras van Zwin Zwin bij Djemaa el Fna in Marrakech genoot van de ondergaande zon. Had ik al gezegd dat je de Baccari rosé alleen voor haar exclusieve design fles al op tafel wilt hebben? Dikke aanrader!"

 

Hanneke en Willem over de Première de Baccari Rouge 2016:"Heerlijke volle rode wijn, mooie smaak van rood fruit en ook beetje kruidig, genieten! "