• darkblurbg

Binnenkort beschikbaar

Vieux Magnifique Rouge (AOC Sidi Salem)

Gemaakt van 100% syrah is de Vieux Magnifique Rouge afkomstig van de beste wijnstokken van het wijndomein. De wijn wordt gerijpt in eikenhouten vaten voor een periode van 18 maanden. Dit geeft de Vieux Magnifique Rouge een heerlijke ronde smaak, fijne tannines, zeer fruitig met kruidige tonen.

 


Binnenkort beschikbaar

Magnifique Blanc (AOC Sidi Salem)

Een mooie blend van de druiven chardonnay en muscat Alexandrië zorgt ervoor dat de Magnifique Blanc een heerlijke frisse en fruitige witte wijn is. Smaken van citrus en tropisch fruit. Een subtiele witte wijn met veel elegantie. Fris, helder en goed uitgebalanceerd met een goede aromatische expressie. Witte wijn is slechts goed voor 5% van de totale wijnproductie in Tunesië, wat de Magnifique Blanc nog specialer maakt.


Binnenkort beschikbaar

Cuvée Magnifique Rouge (AOC Sidi Salem)

De Cuvée Magnifique Rouge is gemaakt van 100% syrah druiven. De druiven worden handmatig geplukt. Ontstelen, pletten, koude maceratie voor de fermentatie gedurende 6 dagen om de fijnste tannines te krijgen. Rijping in vaten gedurende een periode van 12 maanden. Het relatief koele klimaat en de dagelijkse temperatuurschommelingen zorgen voor een perfecte evenwicht in de wijn. Aroma's van rood fruit en zwarte peper geeft de Cuvée Magnifique een heerlijke en intense smaak met de juiste lengte.


Binnenkort beschikbaar

Selian Rouge Réserve (AOC Sidi Salem)

De Selian Rouge Réserve is gemaakt van 100% carignan, afkomstig van de oudste (50 jaar) wijnstokken op het wijndomein Neferis. Ontstelen, pletten gevolgd door maceratie ten gunste van een unieke aromatische expressie van deze prachtige rode wijn. Alcoholische gisting bij 24°C gevolgd door rijping in vaten gedurende een periode van 18 maanden. Intense aroma's van gekonfijt fruit met kruidige tonen. De smaak van de Selian Rouge Réserve heeft een mooie lengte.


Binnenkort beschikbaar

Selian Blanc (AOC Sidi Salem)

De Selian Blanc is gemaakt van chardonnay en pedro ximénez. Het oogsten gebeurt volledig met de hand. Druiven worden langzaam geperst om de aromatische finesse te behouden. Na lichte bezinking fermenteert de most op natuurlijke wijze in eikenhouten vaten. De wijn blijft 11 tot 13 maanden op zijn droesem, voordat hij wordt gerijpt en gemengd. Na lichte filtratie volgt de botteling. Krachtig, pittig, met een geur van noten, toast en een vleugje vanille. Dit is een minerale wijn met een elegante eikensmaak en een mooie afdronk.


Binnenkort beschikbaar

Selian Rouge (AOC Sidi Salem)

Gemaakt van 100% carginan biedt deze Selian Rouge een heerlijke zachte smaak in de mond. De druiven worden handmatig geoogst. Ontstelen, pletten, koude pre-fermentatie maceratie gedurende 5 dagen om de fijnste tannines te verkrijgen. Gerijpt in vaten gedurende 12 maanden.