• darkblurbg

€ 11,95 per fles (0.75 L)

Gratis verzenden binnen NL > € 65,-

Specificaties

Saint-Augustin Rouge 2017

Door het mediterrane klimaat van de wijnstreek Les Monts du Tessala leveren de wijnstokken de mooie blauwe druivenrassen grenache, cinsault en alicante voor de Sint-Augustin Rouge 2017. De wijn is diep rood met een prachtige glans. Aroma's van zwart fruit komen volledig tot uiting met een vleugje munt die al zijn frisheid aan deze wijn geeft. De smaak is vol en genereus, met zijdezachte tannines voor een aanhoudende afdronk.

Prijswinnende wijn | score 8+ in De Grote Hamersma 2021

De Grote Hamersma 2021: Een enigszins stoere en uit de kluiten gewassen Algerijn. Met een donkere kaaklijn, een pezig voorkomen, een geur die een recent bezoek aan de souq verraadt en leren zadeltassen vol donker fruit.

Proefschrift Wine Professional (favoriet):

Granaatkleurig met paars randje, vrij gesloten, compacte geur, stevige aanzet, veel rijp zwart fruit, pittige textuur, levendige zuurgraad, kruidige ondertoon, duidelijke tannine, wijn met structuur en lengte.

€ 10,95 per fles (0.75 L)

Gratis verzenden binnen NL > € 65,-

Specificaties

Koutoubia Rouge 2018

De wijnstreek Coteaux de Mascara, waar de Koutoubia wijn vandaan komt, stond al tijdens de Franse kolonisatie bekend als de beste wijnstreek van Algerije. Dankzij decennia oude wijnstokken met cinsault, carignan en grenache krijgt de Koutoubia Rouge 2018 een mooie intense en diepe kleur. De neus biedt aroma's van rijp rood en zwart fruit. De smaak is elegant en onthult soepele tannines die het karakter van het terroir tot uitdrukking brengen. De rijkdom van grenache en de fruitigheid van cinsault geven een unieke smaak aan deze prachtige Algerijnse wijn.

Prijswinnende wijn | score 8 in De Grote Hamersma 2021

De Grote Hamersma 2021: Beschaduwde bramen, net aan rijpe pruim wat zure bessen, groene kruiderij, aangename aardsigheid en stevige tannines.

Proefschrift Wine Professional:

Prima kleurintensiteit, sympathieke geur, fruitig en rijp, zachte aanzet, geur en smaak komen overeen, goede zuren, opvallend kruidig, sappige textuur, evenwichtig, ronde tannine, licht aards, correcte lengte.