• darkblurbg

La Grand’ Halte betekent letterlijk het nemen van een lang rustmoment op de dag, om zo te kunnen genieten van de heerlijke rode, witte en rosé wijnen van Domaine de Baccari.

 

Een oud gezegde onder reizigers luidt dan ook:

“Mieux vaut marcher que courir; être assis que marcher; couché qu'être assis; et boire du vin de Baccari pendant la grand’ halte est le meilleur!”

“Het is beter lopen dan rennen; zitten dan lopen; liggen dan zitten en het drinken van Baccari wijn tijdens de lange rustpauze is het allerbeste!”

 

Eigenaar van La Grand' Halte Marco Rensma komt al meer dan 10 jaar in Marokko. Tijdens zijn bezoeken aan dit land heeft hij vele verschillende wijnen uit Marokko geproefd. De Baccari wijnen vielen hem echter het meeste in de smaak. Marco is dan ook verheugd met het naar Nederland halen van de biologische topwijnen van Domaine de Baccari, om zo ook de Nederlandse wijndrinkers kennis te laten maken met de heerlijke rode, witte en rosé Baccari wijnen uit Meknes.

 

Voor het behouden van de unieke smaak worden de wijnen liggend op een constante temperatuur van 12 ° en uit het zonlicht bewaard. Daarmee wordt de hoge kwaliteit van de Baccari wijnen behouden.

Korte video wijndomein